Sports News

Tennis player Daniil Medvedev for the first time signed a contract with a Russian company. This is the Tinkoff brand .

Winner St. Petersburg Open will advertise financial services, mobile communications and other products of the company.

The fourth racket of the world, the first racket of Russia Daniil Medvedev became the Tinkoff brand ambassador. This was announced by Oleg Tinkov on Instagram.

View this post on Instagram

Даниил Медведев @medwed33 пожалуй самый интересный спортивный российский взлёт, со времён Овечкина. Он не только классный спортсмен, но и очень прикольный и настоящий человек, с надёжным тылом в лице жены Даши. Это меня с ним объединяет ❤️. И я очень надеюсь, «звёздность» его не испортит. Он как и @tinkoffbank молодой, быстрый и КРЕАТИВНЫЙ в игре, именно эти качества привлекли нас в нем; он как и мы «рушит стереотипы и низвергает кумиров и бывших лидеров». Он будущее мирового тенниса, а #Тинькофф будущее мирового финтека и мы оба из России🇷🇺. Это нас объединило и привело к сотрудничеству 💪. Даниил, желаем тебе победы на Большом Шлеме уже в 2020, а мы чем можем поможем! Дальше действовать будем мы!

A post shared by Oleg Tinkov (@olegtinkov) on

Tinkoff became the first Russian company with which the athlete signed a contract. Now Medvedev will advertise it on television, on the Internet, in the press and on external media, specify “Vedomosti”.

Until 2016, Tinkoff sponsored the cycling team of the same name – then the brand’s face was three-time world champion, cyclist Peter Sagan. Since 2017, Ivan Urgant became the Tinkoff Bank’s ambassador .

Daniil Medvedev became the first Russian tennis player in 14 years to reach the finals of the Grand Slam tournament. He also became the first Russian in 15 years to win St. Petesburg Open.

Tags
Back to top button
Close
Close